Το κατάστημά μας συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών και η παραγγελία σας θα αποσταλεί στον χώρο όπου εσείς επιθυμείτε.

Η διανομή των προϊόντων σας

Η παραγγελία σας εφόσον έχει καταχωρηθεί στο σύστημα της xanthibazaar.gr μέχρι τις 12π.μ. και υπό την προϋπόθεση πως το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία σας παραδίδεται μέσα σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες. Για τα «διαθέσιμα» προϊόντα, ο χρόνος παράδοσής τους αναγράφεται στην παρένθεση.

Η xanthibazaar.gr αποστέλλει την παραγγελία σας όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτή, είναι διαθέσιμα (προς αποφυγήν επιπρόσθετης χρέωσης κόστους μεταφορικών). Εάν όμως επιθυμείτε να σας αποσταλούν ΜΟΝΟ τα διαθέσιμα προϊόντα της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο γνωρίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας.

Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μόνο τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες από τις 10.00 έως τις 19.00. Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα παράδοσης, θα πρέπει έχοντας στα χέρια σας τον αριθμό αποστολής να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης δεν ισχύουν τις αργίες, τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες που η κεντρική αποθήκη είναι κλειστή.

Σε περίπτωση που ο προμηθευτής έχει αλλάξει το απόθεμα του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας, για τυχόν καθυστερήσεις στα τελωνεία και το τραπεζικό σύστημα, η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη.

Χρεώσεις

  • Το κόστος μεταφοράς είναι <<3>> (€) ευρώ σε όλη την Ελλάδα για βάρος έως 3 κιλά.
  • Επιπρόσθετη επιβάρυνση <<1>>  (€) ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό (πέραν των 3 κιλών).

* Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει.

** Ο προαναφερθείς χρόνος παράδοσης ισχύει για οποιοδήποτε τρόπο παράδοσης/παραλαβής έχετε επιλέξει.